П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
10 Січня 2014

ЧЕХОВА В КОМІ, ВОДІЇ НЕ РОЗГУБИЛИСЯ

ЧЕХОВА В КОМІ, ВОДІЇ НЕ РОЗГУБИЛИСЯКам’янецьких автовласників уже, очевидно, дістав затяжний па¬раліч вулиці, що суттєво скорочувала кількість «намотаних» по місту кілометрів. Тому най¬спритніші вирішили не чекати відкриття дороги обіцяного європейського зразка, а торувати перекриту й недоремонтовану. Більше того, жодного дорожнього знака, який би забороняв це робити, немає, а бетонні плити на заваді не стали.

– Наразі рух вулицею Чехова за¬критий, ніхто його не відкривав. А якщо блоки й відсунули, то зробили це самовільно, – прокоментував нам ситуацію заступник міського голови Сергій БАБІЙ. І додав, що нічого страшного в цьому немає.

Крім того, Сергій Віталійович запевнив, що капітальний ремонт вулиці продовжать, але дорогу цього року вже робитимуть не по всій ширині одночасно, а смуга за смугою. Це, мовляв, дасть можливість відновити рух, навіть якщо ремонт повністю не буде завершено.

•Не доведеною до пуття під колесами водіїв опинилася і вулиця Огієнка. Наразі вона – в очікуванні продовження ремонту.

– Ми відновили рух, аби не за¬кривати його повністю, – каже Сер¬гій Бабій. – Поки що там технічний проїзд. Щойно настане весна – продовжимо ремонтні роботи. Моститимемо плиточку, підніматимемо перехрестя.