Четвер, 18 Квітня 2024 р.
17 Січня 2014

У КЕРІВНЕ КРІСЛО ПДАТУ ЇДУТЬ ЗІ СТОЛИЦІ

 Не встигли охолонути новини з приводу кадрових змін у ПДАТУ (пов’язаних із залишенням ректорського крісла Миколою БАХМАТОМ), як днями містом поширилися розмови про те, що нібито до університету зі столиці прибула людина з місією антикризового менеджера.

У виші нам розповіли, що справді чекають київського гостя, втім не менеджера, а виконуючого обов’язки ректора. Хоча відповідного наказу з Міністерства аграрної політики та продовольства поки що немає, його чекають уже на початку наступного тижня. Нині ж, згідно зі статутом, перший проректор ПДАТУ Віктор ДУГАНЕЦЬ виконує обов’язки керівника навчального закладу. А от про міністерську кандидатуру на посаду в.о. ректора у виші вже здогадуються. Зокрема, тут говорять про Володимира ІВАНІШИНА, який обіймав кілька міністерських посад. Хоча не відкидають імовірності, що з Мінагрополітики пришлють когось іншого.

Ім’я ж наступного ректора університету стане відоме тільки після конкурсу, оголошеного Міністерством. Коли це станеться – не відомо, однак, кажуть, не раніше ніж за два місяці. В самому ПДАТУ є декілька професорів, які можуть подати документи на конкурс.