Четвер, 25 Квітня 2024 р.
24 Січня 2014

ВІЦЕ-ПРЕЗИДЕНТИ ПОВЧАЛИ У КАМ’ЯНЦІ

Як перейти в епоху нових вражень, кам’янецьку владу та бізнесменів навчали два віце-президенти Всеукраїнської асоціації консультантів з управління Маргарита ЧЕРНЕНКО та Олена ЮЗЬКОВА, котрі приїхали до міста на запрошення міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА. Впродовж двох днів, 17 та 18 січня, в приміщенні «Гала готелю» вони проводили тренінг на тему «Інновація бізнес-моделі Кам’янця-Подільського».

На початку роботи присутніх привітав очільник міста, який зазначив, що 2013 р. гарними справами довів взаємодопомогу влади та бізнесу на користь громади.

ВІЦЕ-ПРЕЗИДЕНТИ ПОВЧАЛИ У КАМ’ЯНЦІ– Наразі світова економіка переходить на новий рівень – економіку вражень, які повинні домінувати у більшості сфер бізнесу. І приємно, що в Кам’янці-Подільському розуміють: треба бути попереду, аби втримати в місті найцікавіших людей і залучити туристів, – зазначила Олена ЮЗЬКОВА.

Під час тренінгу присутні на яскравих прикладах намагалися відчути ті враження, по які туристи їздять до інших країн. Зокрема, вони побували в кріслі керівника американської авіакомпанії, в таксі, де пасажирів частують кавою з бутербродами, лондонському музеї, де відвідувачі можуть відчути себе погорільцями, хворими на чуму, жертвами маніяка тощо.

А по завершенню дводенного навчання влада, громада та бізнес сформулювали майбутню економічну модель розвитку нашого міста.