П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
24 Січня 2014

ПРИМАРНИЙ ВИГРАШ ЗАВІЗ У БОРГИ

ПРИМАРНИЙ ВИГРАШЗамість обіцяної безкоштовної участі в акції та виграшу – новесенького авто «Volkswagen Polo» – кам’янчанин отримав борг у майже сотню гривень.

– Хочу застерегти людей від участі в акціях одного з мобільних операторів, – з такими словами розпочав розмову житель нашого міста Олександр, котрий завітав до редакції.

Чоловік розповів, що 10 січня на його телефон надійшло СМС такого змісту: «Сюрприз за відданість для абонентів. 54-й «VW Polo» сьогодні. Ваш номер обраний, щоб БЕЗКОШТОВНО почати участь в акції…».

– Маючи на рахунку 5 гривень з копійками, вирішив ризикнути, тим паче, що все нібито БЕЗКОШТОВНО. Гадав, якщо це шахрайство, то втрачу небагато. Відправив «Так» на вказаний номер і за хвилину отримав запитання, на яке мав відповісти. Запитання були примітивними, тож я легко на них відповідав. Доки не прийшло нове СМС з проханням перевірити стан рахунка. Я аж за голову взявся, коли побачив на екрані -83,64 гривні. Обурює те, що без мого дозволу оператор зняв із рахунка гроші, – додав кам’янчанин.

Того ж дня він завітав до представництва свого мобільного оператора в Кам’янці-Подільському та написав звернення. Туди ж звернулися й журналісти «ПОДОЛЯНИНА». Нам повідомили, що відповідь обуреному жителю міста зможуть надати за 30 днів, як того вимагає Закон «Про звернення громадян». А нам порадили звертатися до столичної прес-служби мобільного оператора, що власне ми й зробили.

Донедавна пану Олександру на телефон продовжували надходити пропозиції долучитися до акції та виграти 58-й, 60-й… автомобіль. Вчора нам зателефонував щасливий кам’янчанин і повідомив, що його звернення розглянуто, а кошти повернуто.