Субота, 20 Квітня 2024 р.
24 Січня 2014

РОЗМІНЯЛА ДРУГУ СОТНЮ З УСМІШКОЮ

Ще одна сторічна ювілярка із с.Рихта Євдокія ХМЕЛІВСЬКА 20 січня ділилася рецептом довголіття із районними чиновниками та гостями, котрі прийшли її привітати зі святом.

Євдокія ХМЕЛІВСЬКА Жінка прожила нелегке життя, в якому наполеглива праця була рушійною силою в подоланні труднощів голоду та вій-ни. Вона завжди впевнено рухалася вперед, дарувала тепло, радість, спокій і впевненість усій своїй великій та гарній родині.

Євдокія Юстинівна виховала доньку, 2 внуки, 4 правнуки, 7 праправнуків. Всі вони в один голос говорять про неї як про найкращу маму та бабусю. За все життя іменинниці підкорювалася не одна професія: завідувач садочка, ланкова, вагова, а під час війни жінка ще й окопи копала на Івано-Франківщині. Всім цим її родина дуже пишається. А ще вони обожнюють завжди позитивний настрій своєї бабусі, яка, незважаючи  на жодні життєві обставини, дасть мудру пораду, вислухає проблему кожного і допоможе.

Вітали винуватицю свята заступник голови районної ради Остап КОЛОТИЛО, керівник апарату райдержадміністрації Віктор КРИВАК, сільський голова Володимир ТИМЧУК і працівники сільської ради.

За матеріалами прес-служби РДА.