Субота, 20 Квітня 2024 р.
31 Січня 2014

РОЗШИРЮЄМО ГЛОГУВСЬКЕ ПАРТНЕРСТВО

РОЗШИРЮЄМО ГЛОГУВСЬКЕ ПАРТНЕРСТВОМіська влада планує продовжити співпрацю з польським містом Глогув, про що свідчить поїздка міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА, яку він здійснював протягом 22-25 січня.

Ще навесні минулого року, завдяки партнерським стосункам у рамках проекту «Реабілітація неповносправних дітей у Глогуві», кам’янчани (13 дітей і 7 батьків) перебували в Глогувському оздоровчому комплексі ім.Яна Павла ІІ. Впродовж двох тижнів польські партнери разом з волонтерами провели для наших дітей курси фізіо-, іпо- та доготерапії, масажу, а для батьків організували спеціальну реабілітаційну програму.

Під час візиту мера між сторонами було домовлено про подальшу співпрацю в цьому напрямку та оздоровлення щонайменше 20 неповносправних дітей цього року.

Домовилися і про розвиток взаємодії в галузі освіти. Зокрема, планується обмін учнями і студентами між навчальними закладами.

Також делегація кам’янчан ознайомилася з умовами навчання одного із середніх навчальних закладів Глогува та відвідала початкову школу, щоб перейняти досвід і почати впроваджувати окремі освітні проекти в нашому місті.

Серед досягнень візиту його учасники відзначають і те, що вдалося організувати зустріч між підприємцями, а польська сторона висловила зацікавленість у запровадженні інвестиційних проектів на території як міста, так і області.

За матеріалами прес-служби міськради.