П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
31 Січня 2014

РЯТІВНИКИ ЗІГРІЛИ ВЖЕ МАЙЖЕ 200 ГРОМАДЯН

  РЯТІВНИКИ ЗІГРІЛИ ВЖЕ МАЙЖЕ 200 ГРОМАДЯНЦьогоріч відігрітися від лютих морозів можна цілодобово в двох наметах, які минулої п’ятниці розклали рятувальники. Одна з них, як завше, розташована поблизу найвелелюднішого місця – Центрального ринку. Другу вперше облаштували на трасі поблизу с.Жванець. Її одразу ж облюбували далекобійники, котрі тут зігріваються, смакують бутербродами й булочками та гарячим чаєм.

Як повідомив інспектор ДПРЗ-2 ДСНС у Хмельницькій області Олег ГУЛА, за тиждень до двох пунктів обігріву завітали майже дві сотні людей. Щоденно й цілодобово в них несуть варту по двоє працівників ДСНС.

Свою руку допомоги рятувальникам простягнули й усі релігійні громади міста, Товариство Червоного Хреста та кілька підприємців. Зі слів медсестри Червоного Хреста Галини ГОРИ, цьогоріч охочих долучитися до цієї справи суттєво побільшало. Зокрема, кам’янчани принесли теплі речі та продукти харчування. Частину одягу вже роздали людям, які його потребують.

Не обминають наметів і циганчата, які залюбки ласують чаєм із бутербродами. Не обходиться й без казусів. Днями зранку до намету завітав кам’янчанин, котрий явно був напідпитку. Чоловік зізнався, що вже ковтнув оковитої, а до хлопців прийшов, бо не було з ким поспілкуватися.