П'ятница, 29 Березня 2024 р.
31 Січня 2014

НЕГОДА БЛОКУЄ «ТЕЩИН»

Хоча цьогорічні замети не рівня тим, від яких потерпала Кам’янеччина минулого року, проте дошкулити водіям і завдати клопотів комунальникам негода вже встигла.

НЕГОДА БЛОКУЄ «ТЕЩИН»Найзавзятіше зима «попрацювала» на зигзагах «Тещиного язика». Після цього працювати довелося філії «Кам’янець-Подільська ДЕД», рятувальникам та інспекторам дорожнього руху.

Майже два десятки великогабаритних машин із причепами опинилися в пастці поблизу с.Гуменці 22 січня. Рух їм заблокували дві фури, котрі не змогли самостійно подолати «Тещин», забуксувавши на засніженій дорозі. Відповідальним службам про це повідомив водій однієї із великогабариток. Як інформує прес-служба ДСНС у Хмельницькій області, на місце виклику приїхали рятувальники, які за допомогою автомобіля підвищеної прохідності відбуксирували вантажівки на безпечну ділянку дороги. Робити круті повороти придатними для проїзду взялися й спецтехнікою комунальних служб, яка розчищала дорогу та посипала її піщано-сольовою сумішшю. Така ситуація була в межах с.Гуменці й 25 січня.

– Обмежувати рух великогабаритних вантажівок для розчищення дороги на «Тещиному язику» нам доводилося двічі упродовж минулого тижня, – каже старший інспектор ДПС ДАІ Віталій КАВКАЛО. – Втім стояли в заторах автомобілі недовго, бо до розблокування автошляху долучилися працівники ДСНС і ДЕД, працювали шість механізмів, які впродовж 30 хвилин ліквідували затори. Рейсові автобуси ж курсують перевалом безперебійно.