Четвер, 28 Березня 2024 р.
7 Лютого 2014

В КАМ’ЯНЦІ СТВОРЮЄТЬСЯ НАРОДНЕ ВІЧЕ

Зважаючи на складну суспільно-політичну ситуацію в країні, в Кам’янці-Подільському вирішено створити Народне віче, до якого може увійти кожен житель міста.

За дорученням міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА, представники Громадської ради при виконавчому комітеті провели консультації з кам’янчанами та головами громадських організацій з метою вивчення громадської думки щодо налагодження ефективної співпраці міської влади та громади.

Відтак вирішено створити окремі ради, які б формувалися за професійною приналежністю та співпрацювали із владою Кам’янця-Подільського шляхом відкритого діалогу.

Новостворені ради будуть автономними органами, що діятимуть на підставі затвердженого типового положення і матимуть свою управлінську структуру. Всі разом вони формуватимуть Народне віче, до складу якого увійдуть представники професійних, політичних, вікових та інших об’єднань.

Думка кожного з них допоможе налагодити ефективну співпрацю з громадою, яка є вкрай важливою, особливо в сьогоднішній ситуації у країні.

Творімо історію разом!

Прес-служба Громадської ради.