Середа, 24 Квітня 2024 р.
14 Лютого 2014

КАМ’ЯНЕЦЬКИЙ ПРИВІТ «АРТЕКУ»

Ті, хто добре пам’ятає колишнього директора Кам’янець-Подільського заводу продтоварів Ігоря ЛИСОГО, можуть за нього порадіти.

Ігорь Васильович ЛИСИЙНещодавно Ігоря Васильовича призначено генеральним директором Міжнародного дитячого центру «Артек». Таку новину розповсюдили українські сайти новин з посиланням на прес-службу «Артека».

Ігор Лисий освіту здобув у Київському технологічному інституті харчової промисловості, з 1993 р. працював у Кам’янці, де, крім керівництва заводом продтоварів, обирався депутатом міськради (з 1998 р.) і навіть встиг побути першим заступником кам’янецького міського голови. Цю посаду добровільно залишив у лютому 2004 р. Пізніше з’ясувалося, що він переїхав до Криму, де згодом став головою правління «Кримської фруктової компанії» (АР Крим).

До речі, Ігор Васильович не єдиний, хто перед тим, як потрапити до «Артека», працював у Кам’янці. Один з його попередників на посаді гендиректора дитячого центру Борис Новожилов свого часу (90-ті рр.) був заступником генерального директора ЗАТ «Подiльський цемент».