П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
21 Лютого 2014

СОТНЯ ГЛЮКОМЕТРІВ ВІД СТОЛИЧНИХ МЕЦЕНАТІВ

100 глюкометрів із тест-смужками для вимірювання цукру вчора кам’янчанам-діабетикам безкоштовно презентували заступник голови правління благодійної організації «Шлях до майбутнього» Богдан БІЛЕНЬКИЙ і комерційний директор ТОВ «Мед Траст Україна» Павло БУГРІЛОВ.

СОТНЯ ГЛЮКОМЕТРІВ ВІД СТОЛИЧНИХ МЕЦЕНАТІВНаше місто третє на Хмельниччині, куди з акцією «Контролюй свій цукор!» завітали столичні благодійники. І це, за їхніми словами, завдяки місцевому активісту та організатору цього заходу Богдану ШИПІЛОВУ.

Зі слів Богдана Біленького, допомагати важкохворим на цукровий діабет фонд розпочав рік тому, заручившись підтримкою австрійської фірми, котра вже передала українцям 10 тис. глюкометрів. Гості зазначили, що цей візит буде першим, але не останнім. І, можливо, в майбутньому діабетики зможуть на пільгових умовах отримувати ще й смужки для глюкометрів. Наразі їх можна придбати в аптеці «Медобори Фарм». 

Лікар-ендокринолог міської поліклініки Тетяна КВАПИШ роздала апарати кам’янчанам, котрі перебувають на обліку в поліклініці й самостійно не можуть його придбати. У разі закінчення глюкометрів, за направленням лікаря їх незабаром можна буде отримати в аптеці «Медобори Фарм».