Четвер, 28 Березня 2024 р.
28 Лютого 2014

ЗАКЛИКАЮ ВСІХ КАМ’ЯНЧАН ЗБЕРІГАТИ СПОКІЙ У МІСТІ ТА ОБ’ЄДНАТИСЯ ЗАРАДИ ЗБЕРЕЖЕННЯ ГРОМАДСЬКОГО ПОРЯДКУ!

Михайло СІМАШКЕВИЧНастав час, коли потрібно будувати прозору й вільну країну. Якщо ще тиждень тому борці за справедливість були змушені ховати обличчя, щоб не піддатись репресіям, то тепер немає чого боятися. Тому закликаю всіх не ховати свого обличчя, не проявляти агресії, аби не створювати відчуття страху та небезпеки в містян.

26 лютого новопризначений заступник міністра внутрішніх справ Микола ВЕЛИЧКОВИЧ повідомив, що на нараді самооборони було прийнято рішення про те, що всі учасники самооборони знімають маски та полишають зброю. Зроблено це з метою уникнення протизаконних дій і задля дискредитації осіб, які під прикриттям самооборони мали на меті вчиняти розбої та самосуди.

У Кам’янці-Подільському для збереження громадського порядку і в подальшому проводитимуться спільні патрулювання міліції та активістів.

У разі наявності фактів щодо осіб, які мають на меті влаштовувати в місті провокації чи підбурювати жителів на незаконні дії, прошу повідомляти на цілодобову оперативну службу 1505, мене особисто та працівників правоохоронних органів.