П'ятница, 29 Березня 2024 р.
4 Квітня 2014

СТУДЕНТИ МІРКУВАЛИ НАД ТИМ ЖЕ, ЩО Й ТУРЧИНОВ З ЯЦЕНЮКОМ

СТУДЕНТИ МІРКУВАЛИ НАД ТИМ ЖЕ,  ЩО Й ТУРЧИНОВ З ЯЦЕНЮКОМ   Уже традиційним стало проведення Інститутом бізнесу і фінансів ПДАТУ (директор Володимир РУДИК) економічного турніру серед технікумів та коледжів західного регіону України, активними учасниками якого є ініціативні та завзяті, креативні та ерудовані студенти вишів I-II рівнів акредитації.

Протягом 26-27 березня за перемогу боролися представники 8 команд, сформованих зі студентів технікумів і коледжів західного регіону України. Учасники турніру представляли Бучацький коледж ПДАТУ, Кіцманський технікум ПДАТУ, Снятинський технікум ПДАТУ, Хотинський технікум ПДАТУ, Шепетівський технікум ПДАТУ та Кам’янець-Подільський коледж харчової промисловості НУХТ.

Учасники турніру намагалися вирішити складні завдання, які нині стоять і перед керівництвом держави. Зокрема, шукали шляхи виходу економіки України з кризового стану, обговорювали заходи НБУ щодо стабілізації курсу національної валюти, можливі наслідки фінансової допомоги

Україні від міжнародної спільноти, шляхи оптимізації податкової системи України, проблеми експорту української сільськогосподарської продукції та багато інших.

До фіналу вийшли команди «Капітал» Хотинського технікуму ПДАТУ, «Агенти впливу» Шепетівського технікуму ПДАТУ та команди «Альянс» і «Бонус+» Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ.

За результатами запеклих змагань, пам’ятний кубок і диплом за І місце дісталися капітану команди «Агенти впливу», другими стали студенти з «Бонус+». Третє місце розділили команди «Капітал» і «Альянс». Найкращим гравцем турніру визнано Ігоря ЗЮБРОВСЬКОГО з «Капіталу».

Дирекція інституту бізнесу і фінансів ПДАТУ вітає переможців турніру, а також запрошує всіх його учасників продовжити навчання в стінах нашого навчального закладу.

Валентин ДРАНУС, заступник директора ІБіФ з виховної роботи;

Андрій ЗЕЛЕНСЬКИЙ, викладач кафедри фінансів і кредиту ПДАТУ.