Субота, 27 Квітня 2024 р.
25 Квітня 2014

ПІДТРИМАЛИ ВІЙСЬКОВИХ УЖЕ НА 300 ТИСЯЧ

Міська влада та громада міста продовжують підтримувати Збройні сили України.

Олег ШАМАН і Сергій МАЛЬЧЕНКОДнями частині Кам’янець-Подільського гарнізону кам’янчани передали переносні радіостанції, світлодіодні ліхтарі, автомобільну гуму, акумуляторні батареї, електрогенератори тощо. Заступник міського голови Сергій БАБІЙ спільно з членом виконкому Олександром БОРЕЙКОМ вручили два десятки нових комплектів костюмів понтонера для 11 понтонно-мостового батальйону, закуплених за кошти працівників податкової інспекції, пенсійного фонду та підприємців міста.

Як зазначив т.в.о. заступника командира батальйону Олег ШАМАН, аби облаштувати понтон на річці, потрібно декілька годин перебувати у воді, а для цього необхідний спецодяг, якого військові не мали. Завдячуючи небайдужим кам’янчанам, батальйон поповнився 36 якісними костюмами, 16 з яких передали раніше.

Каремати та спальні мішки передали й Національній гвардії. Їх закупили працівники міської поліклініки №1. Головний лікар поліклініки Борис ЦВІГУН передав гвардійцям, котрі перебувають за сотні кілометрів від рідного міста, аптечку з ліками.

Загалом, за словами Сергія Бабія, кам’янчани надали військовослужбовцям допомоги на суму близько 300 тис.грн.

Підтримали колег і військовослужбовці військової кафедри К-ПНУ ім.І.Огієнка (керівник Сергій МАЛЬЧЕНКО), котрі передали понтонерам комплект гуми до вартового УАЗу (на фото).