П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
25 Квітня 2014

МЕШКАНКА – ЗІ СКАРГОЮ, ЖЕО – З ОБІЦЯНКОЮ

Через газетні шпальти вирішила мешканка будинку №9, що на вул. Фабріціуса, звернутися до начальника свого ЖЕКу. Як каже жінка, обіцянок вона наслухалася, а от вирішення комунальних проблем так і не побачила.

МЕШКАНКА - ЗІ СКАРГОЮ, ЖЕО - З ОБІЦЯНКОЮ– Ще в лютому з проханням відремонтувати козирок над лоджією я зверталася до начальника ЖЕО ТСЖББ Юрія НАДОЛЬСЬКОГО. Адже вода затікає не лише на саму лоджію, а вже й на кухню та в спальню. В квартирі постійно відчувається сирість, мокріє сте-ля, – каже Вікторія ПОЛЯНСЬКА, яка зареєструвала свою скаргу і в міській раді. – Юрій Михайлович сказав, що пришле своїх працівників для усунення проблеми. Проте я досі нікого не дочекалася, тому й написала скаргу до газети і прокуратури про бездіяльність керівника ЖЕО.

Мешканка звертається до начальника ЖЕО ТСЖББ з проханням не ігнорувати й інші проблеми будинку, зокрема безлад на технічних поверхах, ремонт козирка над під’їздом, обслуговування вентиляційних каналів. Вона заявляє, що при всьому не бачить доцільності платити за послуги.

У свою чергу прокоментував ситуацію і Юрій Надольський, який отримав ідентичну петицію з наріканнями. З його слів, жителька, яка написала скаргу, отримає обгрунтовану відповідь на всі свої запитання.

– Вже в травні ми розпочнемо ремонт усіх восьми козирків, що над входами до під’їздів цього будинку, – пообіцяв Юрій Михайлович. – Будемо ремонтувати і козирок над вказаною квартирою, однак зробимо це руберойдом, а не жерстяною бляхою, як хоче Полянська. Адже тоді це буде переобладнання, якого організація не має права робити, крім випадків, коли є загроза обвалу. Проведемо цьогоріч і обслуговування вентиляційних каналів, про які йшла мова в листі.