Четвер, 18 Квітня 2024 р.
23 Травня 2014

КОЖНОМУ БУДИНКУ – ОКРЕМИЙ ТАРИФ

Хмельницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України зобов’язало виконком Кам’янець-Подільської міської ради вжити заходів щодо припинення антиконкурентних дій.

Виконком прийняв рішення від 23 грудня 2010 р. №1928 «Про затвердження тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій» (зі змінами від листопада 2012 р. №2179 та від травня 2013 р. №629), відповідно до якого було затверджено тарифи на утримання будинків і споруд та прибудинкової території лише для п’ятьох категорій будинків, що суперечить вимогам Порядку формування таких тарифів.

Чинним законодавством передбачено, що тариф на послуги розраховується окремо за кожним будинком залежно від запланованих кількісних показників послуг, що фактично повинні надаватися для забезпечення належного санітарно-гігієнічного, протипожежного, технічного стану будинків і споруд та прибудинкових територій.

Дії виконавчого комітету Кам’янець-Подільської міської ради було визнано порушенням законодавства про захист економічної конкуренції.

Прес-служба Хмельницького обласного територіального відділення АМКУ.