Четвер, 28 Березня 2024 р.
30 Травня 2014

«МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» ВЧИТЬ ВОДОКАНАЛИ ПРАЦЮВАТИ

28 травня до Кам’янця-Подільського з’їхалися керівники підприємств водопровідно-каналізаційного господарства із кількох областей Західного регіону. Гості із Хмельниччини, Буковини, Тернопільщини, Івано-Франківщини, Львівщини прибули до нас на семінар із назвою «Досвід розвитку систем водопостачання та водовідведення у малих населених пунктах України на прикладі КП «Міськтепловоденергія».

Організувало зустріч Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України спільно з Асоціацією підприємств водопровідно-каналізаційного господарства «Укрводоканалекологія».

Кам’янець-Подільський обрано місцем проведення семінару невипадково, адже саме в нас півтора року тому було завершено реконструкцію системи водопостачання та водовідведення, яка здійснювалася за кошти кредиту Світового банку.

Учасники семінару ознайомилися з роботою автоматизованої диспетчерської служби, подивилися на обладнання, яке встановлено на водонасосній станції другого підйому та каналізаційних очисних спорудах.

А далі за круглим столом обговорили актуальні проблеми, зокрема, формування тарифів, відшкодування різниці в тарифах і стосунки держави й комунальних підприємств. На запитання відповідав начальник управління водопровідно-каналізаційного господарства Мінрегіонбуду Сергій ДЗЕЗИК. В свою чергу директор КП «Міськтепловоденергія» Валерій ГОРДІЙЧУК заявив, що його підприємство не зупинятиметься на досягнутому, продовжуватиме впроваджувати нові технології й радо ділитиметься успіхами із колегами.

За матеріалами прес-служби КП «Міськтепловоденергія».