П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
6 Червня 2014

ПІСЛЯ ЗЛИВИ Й БРУКОВАНА ДОРОГА НЕ МИЛА

Після рясного дощу, який минулого тижня щедро полив дороги й тротуари Кам’янця, нарікань у його мешканців побільшало не на синоптиків, а на міських комунальників.

ПІСЛЯ ЗЛИВИ   Й БРУКОВАНА ДОРОГА НЕ МИЛА  – Коли я вчора повернулася з роботи, то не могла зайти на подвір’я власного будинку, – скаржиться мешканка провулка Лагерного, яка зателефонувала до редакції. – Дорогу нам відремонтували так, що краще б не ремонтували. Ми по

2 тисячі з кожного будинку на цей ремонт здали. А тепер там купа ямок, після дощу всюди калюжі. Та ще й гора сміття на узбіччі після ремонтників залишилася. Тепер його туди й інші викидають.

Відремонтували дорогу в провулку восени. На те, щоб викласти її новенькою плиткою, мешканці частини вулиці із власної кишені витратили близько 40 тисяч гривень, трохи менше як 100 тисяч на роботи виділили з міського бюджету. Виконавця шукала міська рада, тож по коментар ми звернулися до директора департаменту ЖКГ Олександра БАБЧИНСЬКОГО. 

– Після зими там справді з’явилася проблема – плитка просіла, але вона має таку властивість, і це нормально, – каже Олександр Васильович. – Але тиждень тому бригада ремонтників усе вирівняла. Вже найближчими днями приберуть звідти й сміття.