П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
27 Червня 2014

ОДНИХ ПРИВІТАЛИ, А ІНШИМ ПАЛЬЦЕМ ПОМАХАЛИ

Потужний промисловий гігант CRH ПАТ «Подільський цемент» змінив голову правління. Про це стало відомо 26 червня на черговій колегії РДА, де присутні привітали Семена ДАРЧУКА з виходом на заслужений відпочинок. Однак палити цементні мости багаторічний керівник підприємства не поспішає. Впродовж року він працюватиме у статусі Почесного голови правління, отримуватиме заробітну плату, користуватиметься службовим авто. Щоправда, офіс його тепер переміститься на вул.Данила Галицького, 11.

А от керівне крісло на заводі обійме молодий фахівець із Миколаєва – 37-річний Святослав КОЗЛЕНКО.

Про ще одне новопризначення повідомив голова РДА Володимир БАРАНОВСЬКИЙ. У колегіальній президії тепер сидітиме депутат районної ради Георгій ГРУБІ.

На цьому почесті закінчились і почалася роздача на горіхи. Дісталося Староушицькій селищній раді, Центральній районній лікарні та управлінню освіти, молоді та спорту, які, за словами начальника Кам’янець-Подільської об’єднаної державної фінансової інспекції Олександра ІЛАША, мають півтора мільйони гривень непідтвердженої кредиторської заборгованості. На своє виправдання головний лікар ЦРЛ Яків ЦУГЛЕВИЧ зазначив, що кошти пішли на медичне обладнання, а начальник управління освіти Олена ПРОНОЗЮК доповіла: отримані гроші вкладено у побудову їдальні та внутрішніх туалетів у Чабанівській школі.

Розкритикували й діяльність Центру надання адміністративних послуг.

– Я не можу зрозуміти, для чого існує ваша установа, – наголосив голова райради Микола ЖОГАН. – Якби людина могла подати вам документи і ви самі б їх опрацьовували, то ми б бачили ефективність вашої роботи. А якщо до вас приходять тільки для того, щоб відмітитися, то для чого це потрібно? Я вноситиму пропозицію, аби ваш Центр розформували, коли з нього немає ніякої користі.

Завідувач ЦНАПу Юрій ШУБАРСЬКИЙ пообіцяв дослухатися до порад і виправити недоліки у роботі.

Тетяна ХОПТЯР.