Субота, 27 Квітня 2024 р.
11 Липня 2014

ЧАС ВЧИТИСЯ ПАРКУВАТИСЯ!

Працівники ДАІ взялися за обіцяне – навчити водіїв-порушників правильно паркуватися, а вірніше – не залишати автомобіля у забороненому місці, захаращуючи дорогу біля Центрального ринку.

ЧАС ВЧИТИСЯ ПАРКУВАТИСЯ!Відтепер, як кажуть інспектори, щотижня вони «нагороджуватимуть» штрафами тих, хто неправильно паркується на вул.Князів Коріатовичів і на проспекті. Першу таку «профілактику» ДАІшники провели спільно з бійцями «Правого сектора».

– Конкретних днів проведення цих заходів ми не називатимемо, щоби для водіїв, котрі звикли порушувати правила, це було несподіван-кою, – каже начальник міського відділу ДАІ Ігор БЕСПАЛИЙ. – Залучатимемо громадськість до контролю не тільки за водіями, але й за працівниками ДАІ, аби у людей не виникало різних запитань.

Ну, а реакція самих кермувальників очікувана – від обурення до випрошування не складати протоколів. Утім, зі слів правоохоронців, із розумінням можна поставитися до водіїв, котрі на декілька хвилин зупиняються біля ринку, аби розвантажити ящики з товарами. А от «мажорам», які вже звично на весь день паркуються ледь не на пішохідних зебрах, варто таки втовкмачити, що це не тільки нахабно, але й врешті-решт незаконно.