Середа, 24 Квітня 2024 р.
11 Липня 2014

СВЯТКУВАЛИ, ПРЕДСТАВЛЯЛИ, В АВТОРЕЙДІ УЧАСТЬ БРАЛИ

Заступник міського голови Василь СУКАЧ, завідувач відділу туризму Наталія УКРАЇНЕЦЬ і директор Кам’янець-Подільського державного історичного музею-заповідника Віктор ТРАВІНСЬКИЙ побували у польській гміні Тарново-Подгурне. Там вони взяли участь у святкуванні Днів волості. Крім наших представників, на заходи завітали делегації з Литви, Латвії, Італії та Польщі.

Кам’янецька делегація під час святкування Днів гміни Тарново-ПодгурнеВасиль Сукач виступив на конференції «Сім’я в Євросоюзі», де розповів присутнім про проекти з містами-побратимами і функціонування соціальної політики у Кам’янці-Подільському. Зокрема, зупинився на діяльності Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. 

А ще кам’янецька делегація спробувала себе в першому Рекреаційно-туристичному автомобільному рейді з Левом. Учасники зуміли об’їхати всю територію гміни Тарново-Подгурне, довжина траси – 55 км. Організатори підготували 125 завдань, які чекали на конкурсантів під час авторейду.

Не обійшлося й без святкового муніципального концерту, підготовленого в рамках загальнопольських серій концертів «Літо з радіо».

Наше місто і надалі співпрацюватиме з польською гміною. Адже вже напочатку серпня діти з Кам’янця-Подільського поїдуть відпочивати у туристично-рекреаційний комплекс, що у Тарново-Подгурному.

Тетяна ХОПТЯР.