П'ятница, 29 Березня 2024 р.
18 Липня 2014

«МІСЬКА ВАРТА» ЗНОВУ ВЕЗЕ БЛАГОДІЙНУ ДОПОМОГУ ВІЙСЬКОВИМ

Закінчивши чергове збирання благодійної допомоги для військових на передовій, 17 липня громадське формування «Міська варта» вирушило в епіцентр подій, аби передати її землякам. Поїздку активісти громадського формування здійснюють уже вдруге. Цього разу пунктом призначення буде обпечене довготривалими боями місто Краматорськ.

«МІСЬКА ВАРТА» ЗНОВУ ВЕЗЕ  БЛАГОДІЙНУ ДОПОМОГУ ВІЙСЬКОВИМ  Заручившись підтримкою кам’янчан, активісти «Міської варти» зібрали медикаменти, продукти харчування, камуфляжний одяг, військове взуття (берци), спальні мішки та надувні матраци. Начальник штабу «Міської варти» Андрій ЛІВІЦЬКИЙ розповідає, що, як і раніше, учасники об’єднання громадян постійно контактують із військовими та збирали найнеобхідніше для солдатів, те, чого вони потребують.

– Ми постійно перебуваємо на зв’язку із військовими. Коли вирішували, що необхідно закупити, то керувались їхніми побажаннями. Дякуємо за допомогу народному депутату Володимиру МЕЛЬНИЧЕНКУ, міському голові Михайлу СІМАШКЕВИЧУ та колективу міської ради, а також директору КП «Міськтепловоденергія» Валерію ГОРДІЙЧУКУ та колективу, центру медико-соціальної реабілітації «Довголіття», депутату міської ради Володимиру ФЕДОРЧУКУ, приватним підприємцям Олександру ГІНЗЕРОВСЬКОМУ й Артему ДЮДНЄВУ. Як і минулого разу, обов’язково прозвітуємо перед громадою про передану допомогу для військових.

Охочі долучитися до збирання благодійної допомоги для військових на сході України можуть звертатись за номером телефону гарячої лінії громадського формування: 098-097-45-03.

Євген КАСАП.