Четвер, 25 Квітня 2024 р.
18 Липня 2014

КАМ’ЯНЕЦЬ МАНИТЬ ТУРИСТІВ

Туристичний оазис Хмельниччини Кам’янець-Подільський вкотре зацікавив представників ЗМІ та рекламодавців. За останній тиждень наше місто засвітилося аж у трьох джерелах (і це тільки ті, які помітив «ПОДОЛЯНИН»). Показали Кам’янець з найкращих сторін інтернет-ресурс «Україна туристична», журнал «Корреспондент» та кондитерська компанія «AMOUR».

«Україна туристична» не вперше розповідає своїм читачам про нас. Раніше цей сайт назвав Кам’янець одним із найромантичніших міст країни, розповідав про його історію та особливості. А нещодавно «Україна туристична» визначила 10 найпринадливіших туристичних місць. До них увійшли звичні для кам’янчан Стара фортеця, Ратуша, Вітряна та Руська брами, костели та церкви і Бакотський скельний монастир. Серед старовинних пам’яток є й одна нова – храм Олександра Невського.

Всеукраїнський журнал «Корреспондент» на одній зі своїх шпальт вирушає на пошуки туристів до чотирьох міст: Генічеська, Одеси, Львова та «столиці середньовічних фестивалів Кам’янця-Подільського». Про наше місто пише кам’янчанка Ірина ПУСТИННІКОВА. Вона зазначає, що, в порівнянні з минулим роком, загальна кількість туристів за перше півріччя в Кам’янці зросла з 61,707 до 62,167 тис. Проте по­літична ситуація вплинула на те, що гості з-за кордону почали приїжджати рідше.

Не обійшла Кам’янця і компанія солодощів «AMOUR», яка під час промоції в соцмережах назвала Замковий міст одним із найромантичніших місць. Ось таким повідомленням вони описують логотип, на якому зображено Кам’янець-Подільський: «Вы не узнаете, сколько влюбленных пар прошло по этому мосту за много столетий. Но ступая по их следам, понимаете главное: любовь – то прикосновение вечности, которое преодолевает эпохи».

Тетяна ХОПТЯР.