Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
25 Липня 2014

ОБ’ЄДНАННЯ НЕБАЙДУЖІСТЮ

Маленьким переселенцям зі сходу адаптуватись до нового життя в чужому для них місті, мабуть, найважче. Допомогти їм якомога легше перенести цей період взялися міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ і народний депутат Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО, організувавши акцію «Допомога об’єднує».

У її рамках цими вихідними дітей із сімей-втікачів від війни розважали як могли.

Так, до благодійності долучився власник піцерії «МакСмак» Володимир КУЛЬКО, який влаштував день відпочинку сім’ям із дітьми, які вимушено переселилися з Луганської області. Малеча радо ласувала піцою, солодощами, напоями та морозивом.

А найбільше задоволення діти отримали від відпочинку поблизу водойми в сквері «Гунські криниці», де мали змогу безкоштовно розважитися на міні-автомобілях.

У департаменті соціального захисту населення переконані, що саме таке дозвілля допомагає дітям зняти психологічну напругу та адаптуватися до спокійного мирного життя. А тому закликають усіх небайдужих звертатися з цікавими пропозиціями для соціальної адаптації сімей зі cходу України.

Також продовжується благодійна акція зі збирання продуктів харчування, засобів гігієни, коштів для вимушених переселенців з окупованих територій і територій, де проводяться військові дії АТО.

Пункти прийому допомоги розташовані й працюють щоденно, з 8.00 до 17.15, крім суботи та неділі, в територіальних центрах соціального обслуговування «Довголіття» (вул.Івана Франка, 30) та «Надія»

(вул.Пушкінська, 34).

Вл. інф.