П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
8 Серпня 2014

КАМ’ЯНЕЦЬКІ ІНСПЕКТОРИ ПАТРУЛЮВАТИМУТЬ НА СХОДІ

У зону антитерористичної операції відрядили екіпаж з працівників міськвідділу ДАІ. До неспокійного сходу два інспектори-добровольці поїдуть на 30 днів, аби замінити своїх колег із Хмельниччини.

КАМ’ЯНЕЦЬКІ ІНСПЕКТОРИ ПАТРУЛЮВАТИМУТЬ НА СХОДІ– Загалом від обласного управління ДАІ в зону АТО відрядили 15 працівників, – каже начальник міськвідділу ДАІ Ігор БЕСПАЛИЙ. – Серед них двоє наших – старший інспектор ДПС ДАІ капітан міліції Сергій ЗЮБРИЦЬКИЙ та старший інспектор ВДАІ капітан міліції Олександр СТЕЦУН. На сході країни вони будуть не тільки патрулювати, але й, при необхідності, супроводжувати колони військової техніки, стояти на блокпостах і забезпечувати охорону громадського порядку. Захисну амуніцію інспектори отримають в області, а от із закупівлею форменого військового одягу, продуктів харчування та з ремонтом службового автомобіля, яким вони відбувають на схід, допомогли підприємці й мешканці міста.

Проводжали інспекторів у зону АТО колеги та рідні. А настоятель православного храму відправив молебень і благословив правоохоронців на виконання свого обов’язку в «гарячих точках» країни та благополучне повернення додому.