Субота, 20 Квітня 2024 р.
8 Серпня 2014

БУР’ЯНИ АМБУЛАТОРНОГО ПОЗА СПИСКОМ

Шлях на Зіньківці не дуже приємний для їзди. І справа не лише в жахливій якості дороги, яку нещодавно силами як державних служб, так і місцевого населення трохи підлатали. Депутат районної ради Віктор МОСКАЛЮК звернув увагу і на те, що по узбіччях тут повиростали непролазні бур’яни.

БУР’ЯНИ АМБУЛАТОРНОГО ПОЗА СПИСКОМОскільки провулок Амбулаторний, який веде від міста до Зіньківців, перебуває в міському підпорядкуванні, то про причини запущених узбіч ми запитали директора КП «Інспекція з контролю за благоустроєм і санітарним станом міста» Петра СОЛЯРИКА.

– Річ у тому, що провулок Амбулаторний не включений до списку програми «Озеленення міста Кам’янця-Подільського на 2014 рік», – пояснив Петро Пилипович. – Усі вулиці охопити неможливо, бо не вистачає фінансування. Якщо ж ми примусимо наших працівників тут косити, це буде розцінюватися як нецільове використання коштів. Але місцеві мешканці, якби хотіли, могли б самі організуватися і окультурити цю територію. Також хочемо попросити не скидати в бур’яни і каньйон сміття.