Середа, 24 Квітня 2024 р.
15 Серпня 2014

БЕЗ БІТУМУ ТЯЖКО ДИХАТИ

БЕЗ БІТУМУ ТЯЖКО ДИХАТИБез асфальту вже декілька днів поспіль залишається ділянка дороги на Гагаріна. І поки вулиця дочікується відновлення ремонтних робіт, а автомобілі продовжують нею курсувати, мешканці житлових будинків скаржаться на стовпи пилюки, що здіймається до їхніх вікон.

– Асфальт зняли і ремонт зупинили, не перекривши дороги. А ми мусимо дихати пилюкою і чекати дощу, після якого стає хоч трохи легше, – кажуть люди.

Та, виявляється, чекати мешканцям треба не дощу, а бітуму. Як пояснюють у міськраді, призупинення ремонтних робіт вимушене. Мовляв, проблема не в організації ремонту і навіть не у фінансах, а в одному будівельному компоненті.

– У нашому місті, мабуть, багато хто хотів би, аби біля його будинку зняли асфальт. Адже це означало б, що там його точно незабаром встелять, – коментує заступник міського голови Сергій БАБІЙ. – Наразі ж частину дороги на Гагаріна ми підготували для капітального ремонту, який виконає «Комбінат благоустрою». Але поки що продовжити роботи не можемо, бо чекаємо бітуму. Завод у Кіровограді, де ми його купували, зупинився, а в іншому місті підвищили ціну. Щойно знову розпочнемо роботи, рух там повністю перекриємо. Наразі ж немає сенсу цього робити.

Втім називати точної дати продовження робіт на Гагаріна поки що не беруться, і тільки запевняють, що закінчать ремонт точно цього року.