П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
15 Серпня 2014

«ШВИДКУ» НА ЗАМКОВОМУ БІЛЬШЕ НЕ ГАЛЬМУВАТИМУТЬ!

Неприємний конфлікт стався між працівниками екст-реної медичної допомоги та КП «Крок-Плюс», яке обслуговує пункти пропуску на Замковому. За картки для проїзду мостом у «швидкої» попросили гроші, що неабияк обурило медиків.

– Нам треба було отримати спеціальні карточки для наших автомобілів, і тут раптом підприємство вказує, що ми повинні віддати із власних кишень по десять гривень. До того ж хамовитим тоном. Мовляв, не хочете платити за картки – їдьте кругом, – каже головний лікар станції екстреної медичної допомоги Мирослав КОЛОМИЙ. – Працівників екстреної медицини це неабияк збентежило, адже є рішення сесії міської ради, де вказано, що жодних грошей за проїзд чи картки служба платити не повинна.

Хвиля обурення докотилася і до «білої хати», де після з’ясування обставин повідомили, що питання вже врегульоване.

– У цій ситуації спрацював людський фактор, і вийшло непорозуміння. В будь-якому разі автомобілі «швидкої», як і пожежні машини чи аварійний транспорт комунальних служб, мають проїжджати через пункт пропуску безкоштовно, – каже міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ. 

Згодом у міськраді пояснили, що 10 гривень – вартість самої картки, втім ці витрати підприємство «Крок-Плюс» взяло на себе. А працівників «екстреної» запевнили, що їхня зупинка перед в’їздом на міст триватиме тільки декілька секунд – поки піднімуть шлагбаум.