Субота, 20 Квітня 2024 р.
22 Серпня 2014

У КАМ’ЯНЦІ ТАКИ БУДЕ НАСІННЄВИЙ ЗАВОД

19 серпня міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ зустрівся із представниками компанії «KWS», а саме, генеральним директором, керівником бізнес-напрямку «Кукурудза та олійні культури» Олександром ФЕДОРОВИМ і координатором з виробництва насіння кукурудзи та олійних культур Олександром ПРУСОМ, щоби обговорити подальші кроки у будівництві насіннєвого заводу в Кам’янці-Подільському.

У КАМ’ЯНЦІ ТАКИ БУДЕ НАСІННЄВИЙ ЗАВОДПередбачається, що він розміститься на ділянці пр.Грушевського, що навпроти «Епіцентру». Мером було наголошено на необхідності реєстрації новозбудованого підприємства на території міста, аби податки поповнювали міську казну.

За словами координаторів проекту, німецька сторона погодилася вкладати кошти у розвиток економіки західного регіону України і планує відкриття заводу на вересень 2016 року.

Нагадаємо, що на початку грудня 2013 року штаб-квартиру «KWS» (м.Айнбек, Німеччина) відвідала наша делегація на чолі з Михайлом Сімашкевичем. Метою візиту були переговори з керівництвом компанії та підписання протоколу про наміри.

Для довідки: «KWS» – одна з провідних світових фірм із селекції та виробництва насіння сільськогосподарських культур із 150-річним досвідом роботи, з представництвами у більш ніж 70 країнах світу.

Яна МЕЛЬНИЧУК, прес-служба міськради.