Середа, 24 Квітня 2024 р.
22 Серпня 2014

ПРУС ОБ’ЇЗДИВ НАШІ ПІДПРИЄМСТВА

15 серпня голова облдержадміністрації Леонід ПРУС і заступник начальника обласного управління промисловості та розвитку інфраструктури Олег ГУМЕННИЙ приїхали до Кам’янця з бажанням відвідати наші промислові підприємства, вивчити можли-вість налагодження співпраці між такими підприємствами області та країни загалом, запозичення кам’янецького досвіду з енергозбереження та модернізації у сфері тепло- та водопостачання.

Під час візиту на автоагрегатний заводМіський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ і директор департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста Майя ГУРСЬКА супроводжували гостей під час візиту на ТОВ «Модуль-Україна», яке наразі опинилося у скрутному становищі через газові проблеми України, бо працює на цьому природному паливі.

Міська влада готує офіційного листа до облдержадміністрації задля підтримки підприємства і налагодження співпраці із Запорізьким металургійним комбінатом, а також покращення постачання газу.

Наступним губернатор відвідав завод «Кам’янець-Подільськавтоагрегат». Декілька останніх років колись потужне підприємство переживало період економічного занепаду. Та сьогодні завод набирає обертів і виходить на новий рівень розвит-ку. Ілюструє цей факт інформація про те, що в липні минулого року  підприємство реалізувало продукції на 361,8 тис.грн., а вже в липні цього року – на 1646,8 тис.грн., тобто уп’ятеро більше. Таке стрімке зростання виробництва відбулося завдяки збільшенню обсягів замовлення від ПАТ «АвтоКрАЗ».

Відвідали обласні гості також ДП «НТК «Завод точної механіки» та КП «Міськтепловоденергія».

Прес-служба міськради.