П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
29 Серпня 2014

РИНОК ПЕРЕСЕЛИВСЯ, БРУКІВКА ПЕРЕЇЖДЖАЄ

Після переселення сувенірного містечка на нове місце перевозити взялися й дорожню плитку, що була вимощена між кіосками. Щоправда, місце, де її висипали, та й сам процес дещо збентежили декотрих мешканців і власників кіосків.

РИНОК ПЕРЕСЕЛИВСЯ, БРУКІВКА ПЕРЕЇЖДЖАЄ– Після перенесення сувенірного ринку на його місці залишилася алея. Але туди заїхали екскаватором і КаМАЗом та почали зривати й вивозити плитку, – каже підприємець Олексій МІРКО. – Коли зійшлися люди, водії не бажали говорити і не показали жодних документів, а плитку висипали неподалік від приватного кафе.

Оскільки людям ніхто нічого не пояснив, у них закралися підозри, що дорожня бруківка опиниться не там, де потрібно, хоча нею обіцяли вимостити тротуар на новому місці сувенірного містечка. До того ж ставили мешканці й інші запитання: навіщо було руйнувати алею і що вибудують на її місці?

У міськраді пояснили, що такою інформацією володіє департамент містобудування та архітектури. А його директор Ігор ПИРІЖОК запевнив: будівельні матеріали використають там, де обіцяли, – біля нового сувенірного містечка. А от хто це робитиме, головний архітектор поки що не знає. 

– Два сувенірні містечка в нас бути не може, – каже Ігор Володимирович, – тому на місці колишнього, яке засиплять чорноземом, буде зелена зона.