Четвер, 25 Квітня 2024 р.
5 Вересня 2014

ПРО ГРОШІ ДЛЯ КАМ’ЯНЦЯ КЛОПОТАТИМУТЬ У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ

Третього вересня міський голова Михайло Сімашкевич провів нараду з депутатами обласної ради: Олександром ЗАВАЛЬНЮКОМ, Сергієм ВЕДЕРНІКОВИМ і Юрієм ПЛИВАНЮКОМ, де обговорювалося питання дефіциту міського бюджету.

Недофінансування скарбниці Кам’янця-Подільського потребує обговорення на рівні області. Аби розповісти колегам про кризу у фінансах нашого міста, народні обранці вирішили разом відвідати засідання бюджетної комісії.

Як зазначила начальник фінуправління міськради Оксана ГУТ, 2013 р., коли дефіцит бюджету складав 30 млн.грн., дотації місту зменшили на 15 млн. Тож, незважаючи на всі заходи економії, 7 млн.грн. боргу за спожиті енергоносії перейшли на цей рік.

Враховуючи всі зміни законодавства щодо виплати заробітної платні працівникам бюджетних установ і підвищення тарифів на оплату теплопостачання й природного газу, за станом на 1 липня, загальний дефіцит бюджету лише із зарплати та енергоносіїв склав 23,9 млн.грн. Покрити місто не зможе понад 17 мільйонів гривень витрат на заробітну плату, нарахування на оплату праці, комунальні послуги та енергоносії. Залишилися сподівання на чергове засідання сесії обласної ради.

Прес-служба міської ради.