П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
26 Вересня 2014

ВИБИЛИ СВОБОДУ ДЛЯ ГОЛОВИ ВІД «СВОБОДИ»

Блокування роботи окружної виборчої комісії ТВО №193 примусила її голову Вадима БОЙКА провести 22 вересня прес-конференцію.

За словами Вадима Анатолійовича, що представляє ВО «Свобода», деякі члени ОВК навмисно хочуть зірвати роботу комісії. В результаті немає ні бухгалтера, ні системного адміністратора, ні юриста, а самого голову примушують поєднувати роботу в ЦВК з роботою в школі, бо не прийняли рішення, за яким він би працював у комісії на платній основі.

Оприлюднення ситуації в ОВК, на думку Вадима Бойка, мало б привернути увагу громадськості та правоохоронних органів, куди він планує подати і офіційні скарги, якщо члени окружної комісії не запрацюють.

Паралельно з прес-конференцією на майдані Відродження відбувся нечисленний мітинг на підтримку роботи ОВК у рамках закону.

Трохи пізніше цього ж дня під час засідання виборчої комісії було ухвалено рішення, необхідні для нормальної роботи комісії.

Як повідомив «ПОДОЛЯНИНУ» Вадим Бойко, йому було надано можливість працювати на платній основі, з’явився в комісії бухгалтер і сисадмін, проте досі вакантна посада секретаря комісії.