П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
26 Вересня 2014

МОЛОЧНИЙ ЗАПРАЦЮВАВ

З вірою в те, що молоко, сир і сметану більше не продаватимуть з асфальту, 15 вересня свою роботу відновив молочний павільйон. Перекрили дах, замінили вікна й двері, облицювали прилавки, пошпаклювали стіни, відреставрували картини – тепер сюди любо зайти.

МОЛОЧНИЙ ЗАПРАЦЮВАВЯк повідомив директор КВЗП «Кам’янець-Подільський» Сергій ЧЕРНЯВСЬКИЙ, оновлений молочний розрахований на 70 робочих місць. Проте наразі продавці не надто поспішають перебиратися до павільйону. Відлякує їх ціна за місце: 5 грн. – для тих, хто торгує лише молоком, і 10 грн. – для тих, хто торгує молоком, сметаною і сиром. Окрім того, перш ніж стати за прилавок, продавець зобов’язаний надати всю документацію та перевірити свою продукцію в лабораторії, яка розташована в приміщенні павільйону. Без експертного висновку торгувати молочним заборонено.

Законодавство не дозволяє реалізовувати молокопродукти поза павільйоном, тому продавці зобов’язані перенести їх до приміщення. А продукція з асфальту має викликати в покупців підозру. Адже відразу ж виникає запитання: що не так, якщо продавець відмовляється працювати в павільйоні?

Тетяна ХОПТЯР.