П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
26 Вересня 2014

МЕДИКИ ВЧИЛИ ІНЖЕНЕРІВ

Лікарі Кам’янець-Подільської станції екстреної медичної допомоги навчають населення, як діяти в екстрених ситуаціях, аби врятувати людські життя. 23 вересня медики провели семінар для більш ніж трьох десятків інженерів з охорони праці та техніки безпеки різних підприємств, установ і організацій міста.

МЕДИКИ ВЧИЛИ ІНЖЕНЕРІВ– Передумовами проведення такого заходу на базі міського навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності стали події на сході країни, а також відповідний наказ Міністерства охорони здоро-в’я, – каже ініціатор зустрічі з працівниками «швидкої», страховий експерт з охорони праці відділення ВД Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань Олег АНТОШКІВ.

Прийоми першої медичної допомоги працівникам демонстрували старший лікар зміни Віктор ЧАБАН і лікар кардіореанімаційної бригади Ігор ЗАКРЕВСЬКИЙ. З їхніх слів, дуже часто саме від того, хто поруч у критичну мить, залежить здоров’я та життя людини, котра потребує негайної допомоги.