П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
10 Жовтня 2014

КАМ’ЯНЕЦЬ ПОДЯКУВАВ ПОСЛУ ЯПОНІЇ

У середу, 8 жовтня, Посольство Японії в Україні провело останній офіційний прийом Тоічі САКАТА як повноважного представника Японії в нашій державі, оскільки каденція його перебування в Україні наближається до завершення. На запрошення посла до столиці прибув і міський голова Михайло Сімашкевич, щоб висловити слова поваги, дружби і щирої вдячності за співпрацю та підтримку Кам’янця-Подільського.

КАМ’ЯНЕЦЬ ПОДЯКУВАВ ПОСЛУ ЯПОНІЇНагадаємо, завдяки перемовинам, які проводив Михайло Сімашкевич з японською стороною, Кам’янець-Подільська міська лікарня №1 у рамках програми уряду Японії «Кусаноне» отримала грант на переоснащення акушерської служби.

На ці кошти придбано апарат УЗД преміум-класу та апарат для респіраторної підтримки новонароджених, які з’явилися на світ передчасно.

– Допомога інвестора нашій медицині при сьогоднішній ситуації в країні – дуже вагома підтримка для міста. Тому було вирішено нагородити посла Японії Тоічі Саката відзнакою «За заслуги перед міською громадою», – зазначив Михайло Сімашкевич.

Прес-служба міськради.