Вівторок, 16 Квітня 2024 р.
10 Жовтня 2014

ДО ВИШИВАНИХ ПЕРЕХРЕСТЬ – ВИШИВАНІ БУДИНКИ

Услід за «вишиваним» перехрестям, патріотичними в Кам’янці тепер стануть ще й тротуар біля скверу Афганців і багатоповерхівка, що братиме участь у програмі «Теплий дім». Такою новиною 7 жовтня із журналістами поділився заступник міського голови Сергій БАБІЙ, який також вчергове прозвітував про місячний дохід від платного проїзду Замковим мостом.

У вересні за в’їзд транспортних засобів на територію частини державного історичного музею-заповідника вдалося зібрати 321 тис.грн., з яких до міського бюджету надійшло 168 тис. 54 тис. з’їло ПДВ, 74 тис.грн. – обслуговування платного проїзду, 8 тис.грн. віддали КП «Крок-Плюс».

Музею-заповіднику із суми перепало 17 тис.грн., за які в міськраді планують завершити реставраційні роботи Ратуші, де нарешті візьмуться і за відновлення оглядового майданчика. Цими ж коштами обіцяють зробити ремонт і підсвітку Вірменського колодязя, облаштувати тротуар від сувенірного містечка до Кафедрального собору і завершити реставраційні роботи Кушнірської башти. Тут уже проведено поточний ремонт однієї сторони тунельного проїзду, тепер готуються ремонтувати іншу. 

Має чим похизуватися цього тижня і Лебедине озеро, в якого несподівано виросли «Крила кохання». Відростити їх і собі вже спробувало чимало кам’янчан, які наввипередки фотографуються на скелі, приміряючи велетенські крила. На замовлення міської влади нову цікавинку для скверу виготовила майстерня Володимира КИРПІЧЕНКА.