П'ятница, 29 Березня 2024 р.
17 Жовтня 2014

ВОДА – ЧИСТА та ГАРЯЧА

ЗАПАСІТЬСЯ ЧИСТОЮ ВОДОЮ!

Із сьомої ранку 21 жовтня проводитимуться планове промивання та знезараження водопровідних мереж і споруд міста водою із підвищеною дозою хлору. В селищі цемзаводу хлорування продовжиться до 22 жовтня.

Прохання запастися питною водою на цей час та відкрити крани для вільного її проходження з метою промивання внутрішньобудинкових мереж.

ГАРЯЧА ВОДА БУДЕ ЗА ГРАФІКОМ, ДОКИ НЕ ПУСТЯТЬ ТЕПЛО

У Кам’янці-Подільському до початку опалювального сезону гаряча вода буде й надалі подаватися згідно з графіком – у п’ятницю, суботу та неділю.

Графік встановлено відповідно до виділених для нашого міста лімітів природного газу, що регламентується Постановою Кабінету Міністрів України «Про заходи щодо забезпечення населення, підприємств, установ і організацій природним газом до кінця опалювального сезону 2014-2015 років».

Для більшості споживачів вода буде подаватися щотижня з п’ятниці до неділі  цілодобово. А для мешканців селища Першотравневого та колишнього військового містечка, які отримують гарячу воду від котелень на вул.Молодіжна та Вокзальна, гаряча вода подаватиметься з п’ятниці до неділі за графіком: 6.00-10.00, 17.00-24.00.

Нарахування плати буде проводитися за фактично надані послуги.

З повагою, адміністрація КП «Міськтепловоденергія».