Вівторок, 07 Травня 2024 р.
17 Жовтня 2014

ВИПЛЕКАЛИ ЗАСТУПНИКА МІСЬКОГО ГОЛОВИ І ЧЕМПІОНА

Прикрасити будівлю, вишити виріб різними техніками, вирізьбити візерунок на шматку деревини, приготувати кулінарний шедевр чи навіть облицювати стіну… Цими та іншими вміннями володіють вихованці професійного художнього ліцею, який 10 жовтня відсвяткував своє 60-річчя.

На захід завітали представники місцевої влади, освітяни та підприємці. Випускник ліцею за спеціальністю «Слюсар промислового обладнання», а нині заступник міського голови Сергій БАБІЙ із задоволенням пригадав роки, проведені в стінах цього закладу. Сергій Віталійович нагородив працівників ліцею грамотами і подяками міської ради та вручив відзнаку міського голови «За заслуги перед міською громадою» майстру виробничого навчання Валентині МУЛЯР.

Подяки й грамоти викладачі отримали і від заступника директора департаменту освіти і науки ОДА Антоніни ХАРЧУК. 

– Дякую всім, хто подбав про створення закладу, викладачам і майстрам, учням, котрі в неймовірно важких умовах творили майбутнє ліцею, зміцнювали його матеріально-технічну базу та робили кращим, – сказав під час виступу директор ліцею Іван ЯЛОВИЙ. – За 60 літ навчальний заклад випустив майже 20 тисяч фахівців, серед яких не просто спеціалісти, а й кавалери-орденоносці, заслужені працівники в різних сферах економіки, академіки, професори, кінорежисери, військові та навіть чемпіон світу з пауерліфтингу.

Тетяна ХОПТЯР.