Вівторок, 16 Квітня 2024 р.
24 Жовтня 2014

ЗАДЛЯ ЗБЕРЕЖЕННЯ ЖИТТЯ УКРАЇНСЬКИХ БІЙЦІВ

Лариса Закієва (праворуч) з Віталієм Завадським  і працівниками ТОВ «Агросолюшнс» готують до відправлення в зону АТО чергову партію армійських аптечок«Мамо, коли будеш пересилати мені військовий одяг, прихопи і десять форм для моїх солдатів! А то я вже не можу дивитися на їхні голі коліна», – з цих слів, які командир одного з військових підрозділів Денис промовив матері, вона й розпочала свою благодійну діяльність. Подружжя ЗАКІЄВИХ із с.Кам’янка не лише придбали й передали військовослужбовцям у зону АТО одяг і необхідні речі, а й взялися за пошиття та укомплектування аптечок.

Минулого тижня Ігор і Лариса та директор ТОВ «Агросолюшнс» Віталій ЗАВАДСЬКИЙ відправили в зону АТО черговий вантаж. Цього разу добродійники укомплектували медикаментами, кровоспинними джгутами, іншими медпрепаратами, закупленими в основному Віталієм Завадським, 35 індивідуальних армійських аптечок першої медичної допомоги і передали їх українським бійцям 92-ї механізованої бригади, «Правого сектору» та іншим. Підсумки для життєво важливих на війні солдатських засобів безкоштовно виготовили працівники Кам’янець-Подільського колективного швейного підприємства, очолюваного В’ячеславом ПОГОРЖЕЛЬСЬКИМ.

З початку бойових дій на сході країни Закієви, завдяки односельцям, товаришам Ігоря Закієва – офіцерам запасу, народному депутату України Володимиру МЕЛЬНИЧЕНКУ, доправили в зону АТО, крім військового спорядження, понад сімдесят індивідуальних засобів медичного захисту, кожний вартістю понад п’ятсот гривень. До речі, до добродійної патріотичної акції активно долучилися й творчі колективи обласної газети «ПОДОЛЯНИН», проводового радіо, члени Кам’янець-Подільської міськрайонної організації Національної спілки журналістів України.

Василь ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ, голова міськрайонної організації НСЖУ.