Середа, 24 Квітня 2024 р.
24 Жовтня 2014

У КАМ’ЯНЦЯ ПОБІЛЬШАЛО ЄВРОПЕЙСЬКИХ ПОБРАТИМІВ

Серед міст-партнерів, з якими Кам’янець-Подільський налагодив контакти, з’явилося ще одне. Днями міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ підписав Міжнародну угоду про побратимство і співпрацю в сферах туризму, культури та освіти з містом Радовиш (Республіка Македонія).

У КАМ’ЯНЦЯ ПОБІЛЬШАЛО ЄВРОПЕЙСЬКИХ ПОБРАТИМІВА передував цій події приїзд делегації з Македонії до нашого міста на День Незалежності України. Саме тоді заступник мера муніципалітету Радовиш Лазар ГАЗЕПОВ поставив підпис у Протоколі про наміри встановлення партнерських відносин.

– Турфірми Македонії зацікавилися історичними об’єктами Кам’янця та розглядають можливість обміну туристами між нашими містами, – каже Михайло Євстафійович. – Згідно з європейським законодавством та політичною ініціативою ЄС «Східне партнерство», країни-учасниці зможуть отримувати 65 євро на кожного туриста. Це дасть можливість підтримувати туристичну галузь міста.

Взявши курс на європейську інтеграцію, міська влада продовжує розвивати співпрацю з іноземними колегами, яких у міста вже 27.

За матеріалами прес-служби міськради.