Четвер, 25 Квітня 2024 р.
31 Жовтня 2014

ДЕПУТАТИ ГОВОРИЛИ ПРО ЗЕМЛЮ ТА ГРОШІ

Під час позачергової сесії міськради, що відбулась 24 жовтня, депутати розглянули бюджетні питання, а також відзначили військових, котрі повернулись із зони АТО (детальніше на стор.9), і талановитих школярів. 

Розгляд бюджетних питань був пов’язаний із виділенням з Державного бюджету 1 млн. 360 тис. 400 грн. для оплати за енергоносії бюджетних установ. Проте цей мільйон не може підлатати набагато більшу дірку в місцевому бюджеті.

Також Кам’янець-Подільський отримав субвенцію в розмірі 2 млн. 156 тис.грн. для будівництва котельні на пелетах із соломи на вул.Матросова.

Вкотре депутати ухвалили звернення до Міноборони щодо передачі кам’янецьких земель, які перебувають у володінні відомства, до комунальної власності міста для розподілу їх між учасниками АТО. Попередні звернення результатів не принесли, тому аналогічний документ направлено і до Кабміну.

Грамоти виконкому міськради з рук міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА під час сесії отримали кам’янецькі школярі – переможці Всеукраїнського конкурсу «Екоідеї з усього світу – 2014», який Фонд Кличка проводить уже шостий рік поспіль. У категорії 13-15 років перемогу здобула Вікторія ХМЕЛЮК, у категорії 10-12 років – Яна ГЕРЦ.