Середа, 24 Квітня 2024 р.
5 Грудня 2014

АУКЦІОН ІЗ ПЕРЕШКОДАМИ

Зі штовханиною і скандалами 4 грудня проводився аукціон з продажу власності збанкрутілого ПАТ «Кам’янець-Подільське АТП-16808». Двох підприєм-ців, які подали заявки на участь у торгах, до приміщення, де вони відбувалися, відмовились пускати невідомі молодики. Свої дії чоловіки аргументували вказівкою організаторів аукціону.

Поза бортом розпродажу майна АТП опинилися кам’янецькі підприємці Микола ПЕТРОВСЬКИЙ і Тарас ГРУБОВ. Представник «Першої української міжрегіонально товарної біржі» (м.Вінниця), яка організовувала торги, пояснив, що відмовили їм через невчасне подання заявок, які відправили поштою в останній день прийому.

– На нашу думку, таку ситуацію створили навмисно, аби не допустити до участі в аукціоні реальних учасників, – заявляє адвокат підприємців Артем ШПАК, – оскільки це майно вже реалізовано тим учасникам аукціону, які були потрібні його організаторам.

Про порушення процедури проведення торгів стверджує і голова комітету кредиторів Зоя КАЦАП:

– Про торги ми дізналися випадково, адже, призначаючи їх, ніхто навіть не порадився з комітетом. Оголошуючи продаж лотів, на аукціоні навіть не називали прізвища покупця, хоча зобов’язані це робити. А участь брали тільки двоє учасників, які придбали виключно те майно підприємства, яке розташоване в центрі міста. Тож напрошуються відповідні висновки.