Четвер, 28 Березня 2024 р.
12 Грудня 2014

ДЕПУТАТИ БАБУСЮ НЕ СКРИВДИЛИ

«Не кривдьте бабусю!», «Стоп рейдерству!», – такими плакатами зустрічала громада депутатів міськради, які 9 грудня збирались на засідання чергової сесії. Нечисленний мітинг, що зібрався біля входу до адмінбудівлі, вийшов на захист 81-річної кам’янчанки Валентини МИХАЛЬЧЕНКО. Адже серед низки питань, винесених на розгляд депутатів, був і проект передачі у власність сторонній особі земельної ділянки, яку старенька обробляла понад 40 років. Такий крок мітингувальники з прапорами ВО «Свобода» назвали рейдерством і, постоявши надворі, пішли захищати бабусю в сесійний зал.

ДЕПУТАТИ БАБУСЮ НЕ СКРИВДИЛИЩоправда, народних обранців тут виявилось навіть менше, ніж представників громади. Голосуванню, втім, це не завадило. Без зайвих дискусій на сесії прийняли зміни до міського бюджету-2014, який переглянули у зв’язку з перерозподілом коштів з обласного бюджету. Також депутати заслухали звіти про виконання програм розвитку туристичної галузі, санітарного очищення та озелення міста. Затвердили й програму підготовки і проведення загальноміських заходів на 2015 р., де статусу фестивалю надали екологічній акції «Велике прибирання міста».  

Добряче посперечатися примусили тільки земельні питання. Їх у списку проектів рішень було більш ніж півтори сотні. Декілька ділянок депутати виділили учасникам АТО. А от скандальних справ, що перебувають на судових розглядах, вирішили не чіпати. Пощастило і Валентині Михальченко. Рішення про передачу в чужу власність земельної ділянки біля будинку бабусі депутати не підтримали.