П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
26 Грудня 2014

А НАОСТАНОК СТАНЦЮВАЛИ!

Вшанування учасників АТО, новорічні вітання, звернення до Верховної Ради і затвердження програми взаємодії з військовими – ось такі питання розглядалися 24 грудня на останній цього року сесії міськради.

З рук міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА під оплески депутатів відзнаку «За заслуги перед міською громадою» отримали заступник головного лікаря міської поліклініки Артур САВИЦЬКИЙ і депутат міськради Юрій АНОСОВ, які перебували в зоні антитерористичної операції. Також, за традицією, хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих патріотів України.

Аби підтримати військові частини, що дислокуються в Кам’янці та беруть участь в  антитерористичній операції, народні обранці проголосували за затвердження Комплексної програми взаємодії військових частин А-2641, А-3290 та Кам’янець-Подільської міської ради щодо захисту життя, миру і спокою українських громадян, територіальної цілісності, свободи і незалежності України на 2015 р.

Також депутати делегували виконкому міськради повноваження щодо погодження інвестиційних програм КП «Міськтепловоденергія», котрі фінансуються за кошти підприємства.  

До своїх колег у Верховній Раді місцеві парламентарії звернулися з проханням внести зміни до законодавства України в частині обрахунку орендної плати за земельні ділянки.

А НАОСТАНОК СТАНЦЮВАЛИ!Спражньою родзинкою сесії стали щирі вітання з прийдешніми святами від вихованців Кам’янець-Подільської спеціальної школи-інтернату Хмельницької облради (директор В’ячеслав МЕЛЬНИК), котрі настільки підняли настрій депутатам, що вони станцювали разом зі школярами просто в сесійному залі (на фото).