П'ятница, 29 Березня 2024 р.
1 Січня 2015

СПРАВИ ВІЙСЬКОВІ

СВЯТКУВАТИМУТЬ НЕ В ОКОПАХ

СВЯТКУВАТИМУТЬ НЕ В ОКОПАХПро повернення наших хлопців із зони АТО 27 грудня патріотичними звуками сповістив військовий оркестр і натовп з національною символікою, який зібрався під штабом Центру розмінування. Тут на шістнадцять захисників, які потрапили під ротацію, з нетерпінням чекали представники міської влади, родичі, друзі, знайомі, колеги та учні ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. І щойно під’їхала машина з бійцями, усіх їх, немов рідних синів, обіймав командир центру полковник Володимир РОДІКОВ. Навіть звичайним перехожим важко було стримати сльози від побаченого. 

ДОПОМОЖІТЬ ПІДПОЛКОВНИКУ ВІДНОВИТИ ЗІР

Військові не залишають наодинці пораненого підполковника Анатолія ГАЛІЦИНА, котрий до 2010 р. служив у стінах Центру розмінування. Ще влітку він подався до добровольчого батальйону в Маріуполь. Внаслідок вибуху саморобного пристрою Анатолій Юрійович зазнав важких поранень грудної клітки, голови та втратив зір. У Німеччині його прооперували і повідомили, що при тривалому лікуванні зір може відновитися. Нині за ним доглядає мати. Реабілітація потребує чималих коштів. Хто бажає допомогти бійцю мате-ріально чи морально, може звернутися до Центру розмінування.

ПРИВІТ З МАРІУПОЛЯ

Зателефонувавши в понеділок вранці головному редактору нашої газети Аллі БАБЛЯК, кам’янчанин Ігор БАЗЮК, який нині перебуває в Маріуполі, попросив подякувати людям, які передали 15-м кам’янчанам продукти харчування та теплий одяг.

«Інженерно-саперна група 703 інженерного полку дякує міському голові Михайлу СІМАШКЕВИЧУ, благодійному фонду «Руки лебеді», ініціативній групі Кам’янець-Подільського району, ГО «Фонд сприяння військовослужбовцям і їхнім сім’ям», міськуправлінню освіти і науки, батьківському комітету та дітям ДНЗ №18».