Субота, 20 Квітня 2024 р.
16 Січня 2015

«МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» РОЗШИРЮЄ ІНФОРМАЦІЙНУ КАМПАНІЮ. І ПОДАЄ ОСВЯЧЕНУ ВОДУ

«МІСЬКТЕПЛОВОДЕНЕРГІЯ» РОЗШИРЮЄ ІНФОРМАЦІЙНУ КАМПАНІЮ. І ПОДАЄ ОСВЯЧЕНУ ВОДУКомунальне підприємство, що надає послуги з тепло- і водопостачання, планує щодня інформувати кам’янчан про якість питної води, а також через смс повідомляти абонентів про борги та аварії.

• У центральній частині міста буде встановлено спеціальний екран, на якому щодня транслюватимуться фактичні показники питної води, що подається кам’янчанам, а також санітарні норми, затверджені законодавством. Тобто, всі, кому цікава така інформація, зможуть порівняти показники та пересвідчитися, що вода в Кам’янці відповідає всім критеріям якості.

Таке інформування є однією з вимог профільного міністерства та Ради національної безпеки України. Про це повідомив генеральний директор КП «Міськтепловоденергія» Валерій ГОРДІЙЧУК.

Також ця інформація дублюватиметься на офіційному сайті КП «Міськтепловоденергія».

• З 1 березня «Міськтепловоденергія» запровадить у себе новий вид сервісу – автододзвон. На стаціонарні та мобільні телефони абонентів підприємства будуть надходити дзвінки та повідомлення про заборгованість за спожиті послуги, а також нагадування про необхідність оплати за них.

За словами Валерія Гордійчука, це робиться для покращення обслуговування кам’янчан, які часто скаржаться на те, що в перші дні місяця їм важко додзвонитися в абонентську службу та отримати необхідну інформацію.

Також планується через смс-повідомлення попереджати мешканців міста про аварійні ситуації на мережах і тимчасове припинення надання послуг із теплопостачання, водопостачання та водовідведення.

Наразі інформація про аварійні відключення розміщується на офіційному сайті підприємства mtve.kp.km.ua та сторінці у «Фейсбуку».

• За гарною традицією, яка існує в Кам’янці-Подільському вже 14 років, у переддень свята Богоявлення Господнього, яке в народі більше відоме як Водохреще, буде освячуватися Дністровський водогін КП «Міськтепловоденергія».

Вже зранку 19 січня з кранів кам’янчан потече освячена вода.

Священики кажуть, що освячена цього дня вода має особливо цілющу силу як для душі, так і для тіла людей, які споживають її з чистими помислами та щирою вірою. Комунальники ж у свою чергу також помітили особливу тенденцію – за 14 років освячення водогону цього дня жодного разу не траплялося аварій чи навіть дрібних поломок.

Прес-служба КП «Міськтепловоденергія».