П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
23 Січня 2015

МЕР ВІДВІДАВ КАМ’ЯНЧАН НА СХОДІ

З пакунками із теплим одягом, продуктами харчування, зворушливими дитячими малюнками, оберегами і листами до кам’янчан у зону АТО вирушив міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ. 18 січня він відвідав місця дислокації наших хлопців в Артемівську, Слов’янську та Краматорську, аби передати їм допомогу, яку зібрали кам’янчани. Із супроводом допоміг народний депутат Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО.

МЕР ВІДВІДАВ КАМ’ЯНЧАН НА СХОДІ

Речі для бійців містяни збирали толокою. Відгукнулися на акцію Дмитро НОВІКОВ (ГО «Фонд сприяння військовослужбовцям та їхнім сім’ям»), мистецькі колективи міста, соціальні центри, профспілка працівників торгівлі, ЖЕКи, департамент ЖКГ, заклади охорони здоров’я. Десять буржуйок у зону АТО виготовили на КП «Міськтепловоденергія». Завдяки небайдужим кам’янчанам на передову надали автомобіль УАЗ. По тисячі гривень дали депутат міськради Борис ЦВІГУН і ТОВ «Левада ЛТД», колектив міської лікарні зібрав 5000 грн., комунальні підприємства та ЖЕКи – майже 6000 грн., підприємці торгівлі – 2100. Міська дитяча лікарня передала теплий одяг. Підтримали і приватні підприємці: Віктор Залуцький придбав цигарки, «Маківські ковбаси» та «ПП Трушев» – ковбаси, Володимир Юр’єв і Володимир Логін – воду. Освітяни зібрали воїнам найнеобхідніше на суму 17500 грн.

А вчора бійцям 7-го батальйону територіальної оборони, де служать і кам’янчани, передали позашляховик. Його придбав і переобладнав для військових Слобідсько-Кульчієвецький сільський голова Руслан НЕСТЕРОВ. Під час вручення нардеп Володимир Мельниченко повідомив, що вже в неділю автомобіль із продуктами харчування та теплими речами поїде на схід.

За матеріалами прес-служби міськради.