П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
6 Лютого 2015

КАРТИНА РЄПІНА «ЗАСНУЛИ»

Де забаглося – там і приляглося. Не зміг кам’янчанин Юрій ВИННИК байдуже пройти повз картину, яку серед білого дня побачив на зупинці біля Центрального ринку. «Сонне царство» чоловік сфотографував і надіслав листа до редакції.

КАРТИНА РЄПІНА «ЗАСНУЛИ»«У центрі нашого міста зробили дуже прекрасний притулок для бомжів і алкоголіків! – пише Юрій. – До того ж хочу додати, що ця зупинка розташована необдумано, адже на пішохідному переході часто стоять маршрутки, які затуляють світлофори. Тому там постійно виникають небезпечні ситуації!».

Оскільки, згідно з будівельними нормами, визначеними «Укравтодором», конкретне місце влаштування зупинки в місті визначається за рішенням місцевої влади, ми звернулися до заступника міського голови Сергія БАБІЯ. Як каже посадовець, зупинка влаштована за всіма вимогами. А те, що «маршрутчики» не дотримуються правил, а кам’янецькі водії дозволяють собі паркуватися під знаком автобусної зупинки, займаючи місце маршруток, – питання інше. До речі, відтепер зауваження таким порушникам робитиме новостворений патруль, до якого ввійшли студенти коледжу будівництва, архітектури та дизайну. Із цим закладом міська влада домовилася про так зване патрулювання на вулицях Кам’янця. Наразі активісти, одягнені в яскраві жилети з надписом «Міська рада», вже працюють на вулицях міста.