Вівторок, 16 Квітня 2024 р.
13 Лютого 2015

АБИ ВЧАСНО ПОБАЧИТИ ВОРОГА

Хто, як не відчайдушні волонтери та пересічні мешканці, робить усе для того, аби наші військові відчували, що мають надійний тил. Від кам’янчан хлопці отримують не лише те, що їм життєво необхідне, але й технічні засоби, про які могли тільки мріяти. Невдовзі на передову в Дебальцеве поїдуть сучасні оптичні прилади, котрі за власні заощадження для солдатів придбала одна з кам’янецьких родин.

Олег Левицький (ліворуч) демонструє пристрої, які передасть на схід– Мій племінник довгий час живе за кордоном, але події, що тепер відбуваються в Україні, надзвичайно його хвилюють, – каже кам’янчанин Олег ЛЕВИЦЬКИЙ. – Ми вирішили: якщо самі не на передовій, то маємо допомогти чим можемо. Тому надумали придбати речі, необхідні хлопцям. Племінник передав кошти, щоб я закупив пристрої, без котрих на війні дуже важко. Хлопці будуть щасливі, коли їх отримають. Я шукав волонтера, який особисто їздив на схід і добре знає ситуацію. Так і познайомився з Віталієм КУЗНЕЦЕМ. Саме він відвезе передачу військовим.

Цифровий приціл денного та нічного бачення, біноклі та далекомір, загальна вартість яких складає майже півсотні тисяч гривень, незабаром отримають військові 25-ї окремої повітряно-десантної бригади, серед яких і кам’янчани.

– Для хлопців це не просто дуже важливі засоби, це справжній дефіцит на фронті, – каже Віталій Кузнець. – Наша армія такими приладами зовсім не забезпечена, хоча бійцям без них обійтися непросто. Вони будуть дуже раді, що мають таку підтримку. А в багатьох випадках ці прилади врятують їхні життя.